Betaling i fremtiden

Når det sosiale tjeneste Snapchat lanserte betalingsløsningen Snapcash så utløste dette store reaksjoner. Mange var skeptiske til sikkerheten, men måtte likevel innrømmet at dette kunne være fremtidens alternativ for betaling på nett.

Det er all grunn til å tro at det kommer til å bli enda enklere å betale i fremtiden. Nettbutikkene er avhengige av nye løsninger for å tilfredsstille brukernes krav og forventninger.

Snapcash
Snapcash er svært lett å bruke. Det eneste man gjør er å trykke frem pengene på samme måte som et emoticon. Når man har sendt dette til den andre brukeren så mottar vedkommende midlene. Når man benytter så enkle metoder for andre typer betaling så vil dette legge press på aktører innenfor netthandel. De vil også forvente at de kan benytte løsninger som er like enkle i bruk som Snapcash. Da må selvsagt bransjen krave dypt i lommene, og investere i utvikling av denne typen betalingsplattformer.

Usikker fremtid
Det er likevel usikkert hvor stor påvirkning dette vil ha på nettbutikker verden over. Den teknologiske utvikling går uansett så fort at det snart kan være andre tjenester som mer enn konkurrerer med Snapcash. Da vil man få enda bedre alternativer som kan anvendes innenfor netthandelen.

Det blir spennende å se hvilke plattformer som blir vanlige i fremtiden. Utviklingen av nye og innovative tjenester lover uansett godt for det som er i vente.

Lämna ett svar

Namn *
E-postadress *
Webbplats