Hater steinsprut

Hvis du kjører på de dårlige veiene jeg kjører på må man nesten bare forvente steinsprut. Ofte er ikke dette noe stort problem. Usynlige sprekker i lakken er ikke så farlig, selv om det er irriterende. Men når det tar rute? Det er dette alle frykter. Og det vil skje. Vel, kanskje ikke alle vil være like uheldige. Men du kjenner nok i alle fall en person som har opplevd dette, og det er hvis du er hermit.

Jeg skriver dett innlegget delvis for å nærmest reklamere for Ryds bilglass og hvordan de fikser steinsprut på vinduer. Jeg kom over deres sider i dag, og jeg tror at dette vil kunne hjelpe veldig mange av dere. Nå vet jeg ikke hvor mange av dere som leser min blogg som vil oppleve dette i kort nok tid til å huske dette innlegget, men kanskje det vil være til hjelp for noen.

Steinsprut vil alltid forekomme, og med mindre Norge asfalterer hele landet (noe jeg håper aldri vil skje) er det ingenting (så vidt jeg kan tenke meg) som kan stoppe dette. Det er en del av livet – og vi må rett og slett bli vant med det. Steinsprut kan til og med forekomme i byene, så selv asfaltering er ingen løsning. Stein kan løsne fra alt, komme fra alt – inkludert snø. Som jeg tror er en stor synder her.

Uansett, hvis du har fått steinsprut på vinduet, ta en titt på siden til Ryd – og hvis du kjenner noen dette har skjedd med, send linken videre. Jeg tror at mange rett og slett har fått for seg at dette er mye dyrere enn det faktisk er – og det er ikke bra. Hvorfor kjøre med et skadet vindu når du kan kjøre med et godt fikset og solid vindu? Alt blir bedre da.

Lämna ett svar

Namn *
E-postadress *
Webbplats