Om bloggen

Shopping på nett blir en stadig større del av flere mennesker sin hverdag. Dette faktum kombinert med egen interesse gjorde at jeg valgte å starte denne bloggen.

Friheten vi har til å handle inn ting på våre egne premisser er større en noen gang. I dag kan man bestille varer på nett, og få dem levert rett på døra. Utviklingen på dette området har vært oppsiktsvekkende stor gjennom de siste 10-20 årene. Vi får stadig presentert nye konsepter som gjør det enda enklere å gjøre en god handel.

Netthandel

Hovedtemaet på denne bloggen er netthandel. Dette er et stort tema som vi vil bruke mye tid på å omtale. I dag spenner mulighetene seg fra alt fra auksjoner, klesbutikker på nett og levering av mat hjemme. Vi vil omtale både populære og nye tilbud som dukker opp på nett. Målet er å få frem bredden av alt nettet kan tilby av shoppingmuligheter. På denne måten håper vi å inspirere andre til å se mulighetene som friheten på internett gir.

Norske og utenlandske nettbutikker

I vår dekning så ønsker vi å omtale både norske og utenlandske alternativer. På tross av et krevende regelverk for toll så er det gode muligheter til å handle i utlandet. Fordelen med norske nettbutikker er at de må forholde seg til et norsk regelverk. Dette gjør at man som forbruker har mange flere rettigheter enn man ellers vil ha hatt. Likevel så kan man ofte tjene store penger på å kjøpe varene direkte fra utlandet. Dette krever samtidig en god porsjon kunnskap og dyktighet. Vi vil gi gode råd om utenlandshandel med jevne mellomrom.

Vi er alltid opptatt av å styrke mangfoldet på nettsiden. Derfor oppfordrer vi alle brukere til å komme med tips til sider som vi kan omtale. Her er det fritt frem så lenge man holder seg innenfor det utvidede temaet «netthandel». Vi håper å få til et godt samarbeid med leserne som er til gode for alle parter. I tillegg har vi en uttalt målsetning om å være første ute med det nyeste og beste innenfor norske og internasjonale nettbutikker.