Velkommen til bloggen!

webVi kan med glede melde om at vi nesten er ferdig med alt arbeid rundt oppstarten av denne bloggen. Derfor er det hyggelig å endelig kunne legge ut en første hilsen til folket!

Det er mye arbeid med å få en blogg til å fungere optimalt. Selv føler vi at vi har gjort utrolig mye, men at den store jobben gjenstår.

Spennende prosjekt
Vi har troen på dette prosjektet, og mener bestemt at mange av dere vil finne mye spennende å lese på denne bloggen. Samtidig er vi opptatt av å skape en god relasjon så tidlig som mulig i prosessen. Derfor oppfordrer vi alle lesere til å komme med positive og negative tilbakemeldinger til oss. Om vi får inn gode forslag kan vi raskt gjøre endringer på bloggen. Dette håper vi kan bidra til en skikkelig god start for dette prosjektet.

Unik i Norge
Denne bloggen kommer til å bli unik i Norge siden det ikke finnes noen tilsvarende sider. Det finnes ikke et eneste nettsted som omtaler netthandel på en god og bred nok måte. Dette har vi selvsagt tenkt å gjøre noe med umiddelbart. Vi som skriver på denne bloggen elsker å handle på nett, og tror derfor vi har det som skal til for å inspirere andre mennesker.

Det er hyggelig at du allerede har tatt deg en tur inn på den lille bloggen vår. Om du kommer tilbake innen kort tid så kan vi love at det blir mye spennende å lese. Vi føler at vi er godt i gang, og det kommer et stort antall nye innlegg i tiden fremover.

Lämna ett svar

Namn *
E-postadress *
Webbplats